Duminica 8 Septembrie

Una din cele două victime ale accidentului din Vânători, Cluj, transportată de urgență cu elicopterul SMURD la spital -VIDEO


Accidentul s-a produs în jurul orei 9.30. Din primele informații rezultă că în accident au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme. În urma impactului, două femei au fost rănite. Autoritțile au decis să trimită elicopterul SMURD la fața locului. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin la un accident rutier petrecut pe raza localității Vânători. În accident au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme. Nu au existat victime încarcerate”

La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital, în timp ce cealaltă a fost transportată de echipajul Serviciului de Ambulanță Cluj. 

Citiți și 

ACCIDENT cu trei mașini într-o localitate din Cluj. Două femei primesc îngrijiri medicale/La fața locului a aterizat elicopterul SMURD - VIDEO

accident vanatori cluj 2.jpg

Comentarii Facebook