Duminica 8 Septembrie

Unde poți să faci poze memorabile în Cluj în dimineața nunții?,,Apartament la hotel, arată excelent”/,,Aer medieval, ies niște poze beton acolo!”


Pozele cu familia și pregătirile din dimineața nunții, rămân niște amintiri pe viață. Un cuplu din Cluj, care urmează să se căsătorească în acest an, a pus o întrebare pe o rețea de socializare, cu privire la care sunt cele mai bune locații de făcut poze în dimineața nunții?

,,Noi avem nunta în acest an și ne uităm după locații unde am putea să ne facem niște poze cu pregătirile de dimineața, din ziua nunții, cu familia etc. Noi stăm într-o garsonieră micuță, în chirie și ne gândeam să închiriem o locație/o cameră de hotel pentru acea dimineață. Momentan pe listă avem locuri destul de comune, cum ar fi Grand Hotel Italia, Cluj Apartments și alte hoteluri, dar mă gândeam că poate aveți recomandări de alte locații pentru astfel de momente, poate mai puțin cunoscute,” a întrebat cuplul pe o rețea de socializare.

Clujenii nu au stat foarte mult pe gânduri iar răspunsurile au început să curgă. 

,,Zen central apartments(să te orientezi la apartamentul cu terasă mare să faceți și poze cu Clujul). Am fost naș la două nunți acolo,” a răspuns un utilizator.

,,Penthouse-ul de la Platinia, apartament la hotel, arată excelent.” a comentat un clujean.

,,Noi am făcut o sedinta de poze la un apartament de pe strada Ion I. C. Brătianu, denumit Historical All Brick Apartment pe Airbnb. Foarte fain apartament, aer medieval, pereții sunt din caramida și ies niște poze beton acolo!” a sugerat un bărbat.

,,Acum 10 ani am închiriat un apartament de la Cluj Apartments. Au unul pe Eroilor, lângă biserica ortodoxă. Foarte frumos pentru așa ceva,” a mai precizat un utilizator.

Comentarii Facebook