Vineri 18 Octombrie

Unii călători își uită bunul simț în stație! Vapatul și mâncatul, noile „sporturi” din autobuzele Clujului: „Dacă nu i-au educat părinții sau profesorii”


Un clujean susține că, în ultima perioadă, a văzut din ce în ce mai multe persoane care vapează și mănâncă în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca. 

Chiar dacă aceste comportamente din autobuze sau tramvaie sunt strict interzise atât prin lege, cât și prin regulamentul Companiei de Transport Public (CTP), unele persoane par că se simt mai bine decât acasă și nu se gândesc nicio clipă dacă-i deranjează pe ceilalți călători. 

Clujeanul care a reclamat problema susține că în momentul în care atrage atenția asupra interdicțiilor de a utiliza țigări electronice sau de a consuma alimente în mijloacele de transport, persoanele vizate susțin că nu există nicio mențiune vizibilă care să interzică aceste lucruri. 

Din acest motiv, el a solicitat amplasarea de autocolante în care sunt menționate interdicțiile  în locuri vizibile, pentru a descuraja aceste comportamente.

„Se vapează în transportul în comun din ce în ce mai des, deși acest lucru este interzis prin lege și regulamentul CTP. Dacă le atragi atenția, îți spun că nu scrie nicăieri că nu au voie să vapeze în interior. La fel și cu mâncatul. Puneți, vă rugăm, în locuri vizibile, autocolante cu interzicerea vapatului și mâncatului. Dacă nu i-au educat părinții sau profesorii, se pare că va trebui să-i educați dumneavoastră. Mulțumesc!”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook