Sambata 7 Septembrie

Unii clujeni spun că plaja Someșului din Grigorescu a fost ruinată după renovări: „În Parcul Central nu se poate bronza fără tricou/Era locul meu preferat”


După renovările recente, plaja Someșului din Grigorescu a devenit o sursă de nemulțumire pentru unii clujeni, care susțin că zona a fost ruinată. O clujeancă și-a exprimat dezamăgirea într-o postare pe rețelele de socializare. Tânăra spune că în Parcul Central nu se poate bronza fără tricou, iar acela era locul său preferat de stat pe pătură și relaxat, în timp ce citea o carte sau asculta muzică.

„Cunoașteți un loc de bronzat în aer liber asemanator cu promenada/plaja Someșului din Grigorescu?

Acela era locul meu preferat de stat pe pătură și relaxat, în timp ce citeam o carte sau ascultam muzica. Toata fâșia verde de la Barajul hidro până la podul Garibaldi/Cotton club, era minunată și naturală. Și plaja în zilele în care nu erau unii care lăsau gunoaie după ei, sau deranjau pe toată lumea cu galagia sau alții cu câini periculoși. Chiar era mult peste ce este azi. Până au betonat-o și au ruinat zona total.

De curiozitate indiferent de cartier, mai este vreo zona verde cu acces liber unde poți sta la bronzat fără sa fie problema? Dar nu Tarnita sau așa departe. Parcul Iuliu Hatieganu e 50/50 depinde ce portar nimeresti și nici nu cred că e gratis intrarea, și acolo mai mult faci sport nu stai pe pătură. Baza sportiva Gheorgheni la fel cam tușește paza daca stai cu patura pe terenul de rugby chiar dacă nu joaca nimeni rugby acolo. În afară de ștrandurile clasice, și Colina? Pentru că în parcul central nu as sta și nici nu cred ca se poate fără tricou. Am mai văzut fete care se se bronzau într-o vreme. Poate mă înșel. Ziceti-mi voi”, a întrebat o clujeancă. 

Din păcate, oamenii nu au putut să-i sugereze nimic, în Cluj sunt foarte puține locuri în care te poți relaxa în natură în sezonul estival. În alte orașe europene, bronzatul în parc este o normalitate, în România însă subiectul încă este tabu. 

Comentarii Facebook