Vineri 20 Septembrie

UNTOLD 2024: Unde s-a cazat Lenny Kravitz la Cluj. Starul mondial are cadă în mijlocul camerei și a avut mai multe cerințe speciale - FOTO


UPDATE 9.08.2024, ora 16.00 

Lenny Kravitz a făcut în urmă cu puțin timp check out de la Hotelul Vibre din Cluj-Napoca, unde a fost cazat două nopți. Megastarul american va concerta în această seară, de la 21.40 pe Cluj-Arena, în cadrul festivalului Untold 2024, unde sunt așteptați să urmărească show-ul zeci de mii de fani. După concert, starul va părăsi Clujul și se va îndrepta spre noua destinație de concert- Castel Clam, Austria-, unde urmează să cânte în 11 august 2024

---------------------------------------

Știrea inițială

Lenny Kravitz, unul dintre cei mai mari artiști care vor urca pe scena UNTOLD în acest an, are cerințe foarte exacte atunci când vine vorba de cazare.

Artistul american care va concerta vineri la Cluj, a fost cazat la un hotel de lux de cinci stele din Cluj-Napoca, situat la distanță de aproximativ 1 km de centrul orașului. Camera în care starul mondial va petrece două nopți are cadă în mijlocul încăperii, hotelul deschis de puțin timp fiind cunoscut printre clujeni pentru camerele luxoase și, mai ales pentru mâncarea excepțională, dar nu foarte ieftină, din meniul restaurantului.

WhatsApp Image 2024-08-07 at 15.03.27_ce67fc98.jpg

În ceea ce privește mâncarea, rockerul are o dietă strictă, bazată pe produse vegetale, acesta fiind vegan. Artistul are mare grijă la ce pune în corpul său, mâncând majoritar fructe și legume crude.

Temperatura camerei este foarte importantă pentru cântăreț, camera de hotel fiind ținută la aproximativ 22 de grade Celsius, lucru care i-ar menține vocea în condiții optime. 

Lenny Kravitz este singurul artist cu patru Premii Grammy consecutive la categoria “Best Male Rock Vocal Performance”. De curând, el a primit o stea pe “Hollywood Walk of Fame”. Artistul, considerat o legendă a muzicii pop-rock va urca pe scena principală UNTOLD, vineri seara, de la ora 21:40.


Comentarii Facebook