Duminica 8 Septembrie

UPDATE 10:30 Un accident de circulație cu trei mașini implicate în Jucu în această dimineață. Circulația a fost reluată - VIDEO


Un accident a avut loc în această dimineață în localitatea Jucu, pe drumul Cluj-Dej. Din primele informații se pare că trei mașini au fost implicate în incident. Poliția efectuează cercetări la fața locului. 

Atenție se circulă cu dificultate. Traficul este extrem de aglomerat, mai ales că este oră de trafic maxim, la care oamenii se deplasează către locurile de muncă și pentru a duce copii la școală. Vom reveni cu informații.

---------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 10:30

Un autoturism cu o remorcă atașată pe care era transportată o altă mașină și care circula pe sensul Gherla -Cluj a intrat într-un camion care se deplasa în același sens, pe raza localității Jucu. Autoturismul cu remorcă a lovit apoi și o dubă care circula din sens opus (Cluj-Gherla) și care, în urma impactului, a fost scoasă în afara părții carosabile. Până la ridicarea de pe șosea a autoturismului cu remorcă, circulația a fost parțial blocată și s-a făcut cu dificultate, pe o singură bandă.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul tuturor fiind negativ.

La această oră, circulația a fost reluată și se desfășoară normal. 

accident jucu 1.png


accident jucu 2.png

Vezi Video AICI



Comentarii Facebook