Duminica 8 Septembrie

Urmărire ca în filme pe străzile din Cluj-Napoca! Un șofer fără permis a încercat să fugă de polițiști


Un bărbat a fost reținut după ce a fost prins fără permis pe Calea Baciului din Cluj-Napoca.

Întâmplarea s-a petrecut în dimineața zilei de 30 aprilie în jurul orei 7:40. Bărbatul nu a oprit la semnalele agenților, dar a fost interceptat de polițiști pe o stradă din apropiere, fiind încătușat pe loc.

,,În fapt, la data menționată mai sus, în jurul orei 07.40, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliției Cluj-Napoca și cei ai Secției 3 Poliție Rurală Baciu l-au depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul pe Calea Baciului din Cluj- Napoca, efectuându-i semnal regulamentar de oprire, însă acesta nu a respectat indicațiile echipajului de poliție, continuându-și deplasarea.”, potrivit IPJ Cluj.

Ulterior autoturismul a fost urmărit și interceptat de polițiști pe o stradă din apropiere, conducătorul auto fiind încătușat și condus la sediul Secției 1 în vederea luării măsurilor legale.

Polițiștii au descoperit și motivul pentru care bărbatul încerca să scape de ei: permisul acestuia era suspendat.

,,În cadrul verificărilor efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar, în baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.”, transmite IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Comentarii Facebook