Vineri 18 Octombrie

Urs lovit pe o șosea din Cluj. Șoferul care l-a găsit a sunat de urgență la poliție VIDEO


Urs lovit pe o șosea din județul Cluj, între localitățile Copăceni și Tureni: un martor a alertat autoritățile

Un urs a fost descoperit azi-noapte întins pe drumul dintre localitățile Copăceni și Tureni, din județul Cluj.  Cadavrul animalului a fost găsit de un șofer care, impresionat de situație, a filmat scena și a contactat imediat poliția. Apelul la poliție a fost făcut la ora 23,00.

Martorul a observat ursul pe șosea și a decis să anunțe autoritățile, fiind vorba de o situație gravă. 

În astfel de situații, este crucială intervenția rapidă a autorităților pentru a asigura atât siguranța oamenilor, cât și a animalelor implicate. 

Incidentul a adus în atenție și problema siguranței pe drumurile publice, unde ajung din ce în ce mai multe animale sălbatice. Din această cauză se produc accidente, în urma cărora frecvent animalele sunt grav rănite sau mor. 

Autoritățile locale și organizațiile de protecție a animalelor subliniază importanța conducerii cu prudență și a monitorizării atente a drumurilor, în special în zonele cunoscute pentru prezența animalelor sălbatice.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat pentru Știri de Cluj că a fost preluat cadavrul animalului de către cei de la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS). Din fericire, conducătorul auto implicat în incident nu a suferit nicio rană. 


Comentarii Facebook