Duminica 8 Septembrie

Vandalism surprins pe camerele de supraveghere! Doi tineri au făcut prăpăd într-un parc din Cluj. Au aruncat tot ce le-a căzut în mână în lac - VIDEO


Un grup de tineri au ajuns la concluzia că și distrugere este o formă de distracție. Adunați după lăsarea serii în parcul mare din Gherla, doi minori au făcut haos. Doi dintre ei au aruncat tot ce le-a căzut în mână direct în lac, de la jardiniere și până la coșuri de gunoi, totul sub privirile altor tineri, care pot fi auziți râzând pe fundal.

Nu este prima dată când acest lucru se întâmplă, spun cei care gestionează parcul, potrivit gherlainfo.ro.

„Au mai fost cazuri în primăvară, dar atunci nu am putut identifica autorii, pentru că au avut grijă să smulgă camerele de supraveghere din zonă. Am pus altele, iar acum îi poate vedea toată lumea. Se pare că asta și-au și dorit, celebritate. E un grup de minori care așa consideră că se distrează în vacanță. Atât timp cât prin zonă nu patrulează niciun echipaj de ordine, își fac de cap.

După comportament și după cum râd, nu cred că erau chiar lucizi. Oare părinții lor nu sunt preocupați de ceea ce fac? Unde le sunt copiii la ora respectivă și cu ce se ocupă? Vom depune plângere la poliție în acest caz, pentru a se aplica pedepse.”, a declarat managerul A.D.P. Gherla, Izabella Rotar, pentru sursa citată.


Comentarii Facebook