Sambata 5 Octombrie

Vehicul ciudat surprins pe străzile din centrul Clujului: „Oare ce-o mai fi și asta?” VIDEO


Trecătorii din fața Teatrului Național Cluj-Napoca au fost martorii unei scene mai puțin obișnuite: un vehicul neconvențional, plin de entuziasm și... spumă de bere, a oprit la semafor! Era vorba despre un fel de "bicicletă colectivă", în care erau înghesuite șapte-opt persoane, toate pedalând de zor și, surprinzător, sorbind din halbe generoase de bere.

Acest vehicul ciudat – o combinație între un bar mobil și o bicicletă pentru mai mulți – a atras toate privirile. Clujenii s-au oprit să facă poze și să râdă, unii întrebându-se dacă pedalatul și băutul de bere sunt o nouă formă de fitness urban sau doar o scuză bună pentru a combina utilul cu plăcutul.

Se pare că inventatorii acestui "bar pe roți" au vrut să ofere o experiență unică, în care clienții nu doar că se distrează pedalând împreună, dar și contribuie activ la deplasarea ”bicicletei”. 

Vehiculul a plecat încet de la semafor, pedalat de „clienții” săi veseli, sub privirile amuzate ale pietonilor. Rămâne de văzut dacă acest concept de "bere cu bicicleta" va avea succes la Cluj, oferind o alternativă inedită pentru cei care vor să se bucure de bere și de compania prietenilor, fără să stea pe loc!

Comentarii Facebook