Duminica 8 Septembrie

Vești bune! Florin Piersic a fost externat din spital și se poate deplasa singur, fără ajutor


După mai bine de o lună de spitale și intervenții chirurgicale, actorul clujean a fost, în sfârșit, externat de la Spitalul Foișor din București. 

În data de 9 mai, ca urmare a unei infecții puternice la genunchi, Florin Piersic a fost externată de la Spitalul Foișor din București. Acum, medicii afirmă că evoluția actorului este favorabilă și că se va interna într-o clinică de recuperare. 

În dimineața zilei de 03.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular Foișor. Evoluția pacientului este favorabilă, acesta este conștient, cooperant, se mobilizează singur pe distanțe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale. În perioada următoare, domnul Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare", au transmis medicii Spitalului Foișor, într-un comunicat

După externare, actorul va continua procedurile de recuperare cu ajutorul kinetoterapeuților, astfel încât să meargă singur pe distanțe mai mari și să poată să revină și pe scenă. Nu se ia în calcul ca mai devreme de un an să fie supus unei noi intervenții chirurgicale.

Comentarii Facebook