VIDEO. 300 de persoane evacuate dintr-o clădire de birouri din Cluj! O mașină a luat foc în parcarea subterană a clădirii de pe B-dul 21 Decembrie


Incendiu într-o parcare subterană pe Bulevardul 21 Decembrie din Cluj: 300 de persoane evacuate din clădirea de birouri The Office

Un incendiu a izbucnit astăzi, într-o parcare subterană a clădirii de birouri ,,The Office" de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, după ce un autoturism a fost cuprins de flăcări. Aproximativ 300 de persoane au ieșit din clădire, ca măsură de siguranță.

Pompierii Detașamentului 1 Cluj-Napoca au ajuns la fața locului cu două autospeciale de stingere și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, mobilizat preventiv. După lichidarea incendiului, aceștia au început ventilarea spațiului din parcarea subterană pentru a elimina fumul.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a cuprins un autoturism aflat într-o parcare subterană de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Incendiul a fost lichidat și nu s-a impus evacuarea persoanelor aflate în clădirile din apropiere. La fața locului au fost trimise două autospeciale și un echipaj SAJ, preventiv”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Intervenția continuă pentru verificări de siguranță și se așteaptă ca persoanele care au părăsit birourile să poată reveni în clădire în scurt timp.

UPDATE: 

„Cercetările au indicat faptul că incendiul de autoturism a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei defecțiuni electrice”, au anunțat reprezentanții ISU Cluj.

Screenshot 2024-10-25 100002.png


Comentarii Facebook