Marti 17 Septembrie

VIDEO Accident grav pe Calea Turzii din Cluj: Motociclist și femeie de 30 de ani, grav răniți! Tânăra a fost intubată pe loc


Citește și 

Cum s-a produs accidentul de pe Calea Turzii, Cluj: O tânără ce însoțea o turmă de vaci a traversat și a fost lovită de un motociclist/ Ambii la spital - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Accidentul avut loc în jurul orei orei 21.15, pe DN1 E60, pe partea de urcare înspre localitatea Feleacul, și au fost implicați un motociclist si un pieton. Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, la ora 21.50 traficul se desfășoară încă alternativ, pe un sigur sens.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit de urgență, iar din primele informații, în urma accidentului, două persoane au fost rănite. O tânără de aproximativ 30 de ani, care a suferit multiple traumatisme, primește îngrijiri medicale de urgență și a fost intubată de echipajul SMURD de terapie intensivă. Motociclistul a fost preluat de echipajul SAJ, fiind conștient și cooperant. La locul accidentului intervine și o autospecială cu modul de descarcerare. Ambele persoane au fost transportate de urgență la spital.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe Calea Turzii, spre comuna Feleacu. Din primele date, în accident a fost implicată o motocicletă, rezultând două victime. Mai exact, o femeie de aproximativ 30 de ani a suferit multiple traumatisme și primește îngrijiri medicale de urgență, urmând a fi intubată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Totodată, motociclistul a fost preluat de către echipajul SAJ, fiind conștient și cooperant. La misiune mai ia parte o autospecială cu modul de descarcerare”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.


accident calea turzii.jpg


Screenshot 2024-09-09 220403.png


Screenshot 2024-09-09 220523.png


Screenshot 2024-09-09 220633.png

Comentarii Facebook