VIDEO Așa ajungi la cimitir din cauza unui șofer iresponsabil: Dacă nu oprea cel de pe contrasens, șoferul clujean îi trimitea pe toți direct la groapă!


Așa ajungi la cimitir din cauza unui șofer iresponsabil ca cel din VIDEO

Inconstiența unor șoferi nu are limită! O nouă dovadă este acest video în care un șofer de dubă cu număr de Cluj a fost filmat efectuând o depășire periculoasă, într-o curbă, pe linie continuă, întâlnindu-se față în față cu un autoturism care circula regulamentar. Din imagini se vede cum, din fericire, celălalt șofer a oprit pur și simplu  și a evitat o coliziune frontală. Manevra a fost oricum periculoasă pentru că din spate ar fi pututut veni cu viteză o altă mașină și să îl lovească din spate.

Atsfet de șoferi care nu respectă regulile de circulație pun în pericol viețile tuturor participanților la trafic, de multe ori cu urmări tragice. În acest caz, curajul extrem de iresponsabil al unei depășiri în curbă, pe linie continuă, a fost aproape de a se transforma într-un accident grav, o amenințare ce continuă să planeze asupra drumurilor noastre.

Incidentul subliniază că, pe lângă problemele infrastructurii, comportamentul șoferilor joacă un rol major în siguranța rutieră. Drumurile din România devin o cursă a supraviețuirii nu doar din cauza lipsei autostrăzilor sau a unor soluții moderne de trafic, ci și din cauza șoferilor care sfidează regulile de circulație, punând în pericol atât propria viață, cât și pe a celorlalți. 

Comentarii Facebook