Marti 10 Septembrie

VIDEO. Avarie majoră la o conductă de apă din cartierul Mănăștur! Mai multe străzi sunt afectate, iar carosabilul e inundat


Mai multe străzi din cartierul clujean Mănăștur sunt afectate, după ce o conductă cu apă s-a spart și a inundat carosabilul. Din cauza avariei, furnizarea apei potabile a fost întreruptă pe străzile Mehedinți, George Enescu și parțial pe General Eremia Grigorescu.

Compania de Apă Someș estimează că furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 21:00.

În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unei avarii la rețeaua publică de alimentare cu apă, care necesită intervenție imediată, se întrerupe furnizarea apei potabile, după cum urmează:

Lista străzilor afectate: Str. Mehedinti, str. George Enescu, str. General Eremia Grigorescu (parțial);

Ora estimată pentru reluarea serviciului: 21:00

Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalități alternative de furnizare a apei.

Apariția unei avarii pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei.

În consecință, în astfel de situații, anuntarea întreruperii furnizării apei poate fi ulterioară sistării efective a alimentării cu apă.

Compania de Apă Someș S.A. face eforturi să anunțe cât mai operativ avariile în scopul înștiințării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali”, a transmis Compania de Apă Someș.

În imaginile surprinse de un clujean se vede cum carosabilul este inundat în totalitate. 

Comentarii Facebook