Duminica 8 Septembrie

VIDEO Bagaj suspect abandonat pe strada 21 decembrie în apropierea Hotelului Hampton by Hilton din Cluj. Polițiștii au făcut verificări de urgență


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost alertați, astză în jurul orei 16:50, cu privire la prezența unui bagaj de călătorie abandonat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, în apropierea Hotelului Hampton by Hilton din Cluj-Napoca.

Un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Compartimentului Pirotehnic s-a deplasat rapid la fața locului pentru a evalua situația. După o verificare amănunțită, echipa a concluzionat că bagajul nu prezenta niciun pericol pentru siguranța publică.

Intervenția promptă a autorităților a asigurat securitatea zonei, iar incidentul a fost gestionat eficient, fără a provoca panică în rândul locuitorilor și al turiștilor. 

mascat.jpg

bagaj suspect hampton Cluj 3.jpg

Reprezentanții Poliției Cluj au declarat:

”La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 16.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 s-ar afla un bagaj de călătorie abandonat.
La fața locului a fost dirijat un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Compartimentului Pirotehnic, care au procedat la verificarea bagajului respectiv, constatând că nu prezintă niciun pericol”.

Comentarii Facebook