VIDEO Bătaie în trafic în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. Un curier Glovo și un bărbat dintr-un taxi implicați în altercația violentă


Incident violent în Piața Cipariu din Cluj-Napoca: Un curier Glovo implicat într-o bătaie în trafic


Un incident violent a avut loc în Piața Cipariu din Cluj-Napoca, unde un curier Glovo a fost implicat într-o bătaie în trafic. Evenimentul, surprins într-un video postat pe un grup destinat șoferilor din Cluj, arată cum tensiunile dintre participanții la trafic au escaladat într-o confruntare fizică.

În imagini se poate observa un tânăr care încearcă să-l calmeze pe curierul Glovo, vizibil agitat. Curierul pare să se liniștească pentru o scurtă perioadă de timp, însă ulterior are o altercație verbală cu un șofer de taxi, după care un bărbat aflat în taxi deschide ușa din spate, partea dreaptă. Situația degenerează rapid când curierul îl lovește pe bărbatul din taxi cu piciorul.

Bărbatul din taxi coboară pentru a confrunta curierul, dar , deși era destul de corpolent, este împins și cade la pământ. În ciuda faptului că a căzut, curierul continuă să-l lovească, agravând conflictul, iar tânărul care încercase să îl liniștească pe curier se îndepărtează. 

Incidentul atrage atenția asupra comportamentului agresiv în trafic și subliniază importanța menținerii calmului în astfel de situații pentru a evita escaladarea conflictelor. În aceste situații este recomandat să rămâneți calmi și să apelați la poliție în cazul unor astfel de conflicte.

Comentarii Facebook