VIDEO. Clujenii au dansat în centrul oraşului de Zilele Clujului: „Fără scenă, aşa ad-hoc”/Minunată atmosferă


Clujenii au transformat centrul orașului într-o scenă de dans spontan în timpul Zilelor Clujului, creând o atmosferă minunată. Fără scenă oficială, participanții s-au lăsat purtați de ritmul muzicii.

„Nu poate fi ceva mai frumos pentru mine decât acest spațiu, folosit în acest mod. Dansul e expresia definitivă a celor care se simt bine, în siguranță, în armonie cu ei şi cu ceilalți. 

E un soi de celebrare absolută să vezi oameni care dansează în mijlocul străzii şi pe ceilalți curioşi, dornici parcă şi ei să ia parte la sărbătoare. Mai ales fără scenă, aşa ad-hoc”, a scris activistul clujean Andi Daiszler, pe o rețea de socializare.

„Același sentiment l-am avut și eu. Minunată atmosferă pe aceste străduțe, am prins și dansul comunității grecești, am văzut copiii care se bucurau de ceea ce vedeau și adulți care țineau ritmul cu zâmbetul pe buze. 

Chiar o stare de normalitate și de “acasă departe de acasă” pentru aceste comunități. Foarte departe (în bine, desigur) de ceea ce înseamnă zilele orașului în foarte multe orașe din țară”, a mai remarcat o clujeancă. 

Video. Facebook/Andi Daiszler

Comentarii Facebook