VIDEO. Copiii milionarului clujean au fost găsiți. Mesaj sfâșietor pentru mama lor: „Nu te iubim, noi vrem la tati”


Copiii milionarului clujean Adrian Marțian, dați dispăruți din locuința din Sântandrei, județul Hunedoara, apar într-o filmare în care se adresează mamei lor. 

Cei trei frați spun că sunt bine, dar nu își doresc să meargă la mama lor, ci la tată. 

Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, spune cea mai mare dintre fete, în mesajul video, notează news.ro. 

 Cei trei fraţi au fost daţi dispăruţi, luni seara, de tatăl lor, după ce acesta a fost anunţat de bonă că cei trei fraţi au plecat de acasă. Ei au fost daţi imediat în urmărire naţională şi sunt căutaţi de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai ISU cu drone şi câini de urmă.

Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara.

Reamintim că mama celor trei copii i-a supus la abuzuri îngrozitoare, susține tatăl copiilor. 

 „Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, „Îi amenința spunând «dacă spui ceva, te omor». „Le-a aruncat un cuțit în timp ce îi certa”, „Mama lor avea alți iubiți”, au povestit copiii, conform raportului citat de Marțian. 

 „E o mamă criminală. (…) Copiii au o temere groaznică față de această femeie. Au coșmaruri, se trezesc noaptea. Nu interacționează cu ei, copiii nu vor să o vadă. Pentru ei nu mai există!”, a declarat tatăl celor trei copii. 



Comentarii Facebook