VIDEO Coșmarul unui clujean ce și-a cumpărat mâncare de la cel mai cunoscut fast-food din oraș: „Am aruncat tot. Era pur și simplu dezgustător!”


Un tânăr clujean a găsit un vierme în mâncarea cumpărată: „Am aruncat tot. Era pur și simplu dezgustător!”

Un tânăr din Cluj a avut parte de o surpriză dezgustătoare astăzi, 18 septembrie, în jurul orei 16:36, când și-a cumpărat un American Bucket de la unul dintre cele mai cunoscute fast-food-uri din lume, conținând 10 Hot Wings și 10 Crispy Strips, pentru care a plătit 88.80 de lei. În timp ce savura mâncarea, aceasta nu a mai părut deloc apetisantă, când a descoperit un vierme pe una dintre bucățile din American Bucket. 

Tânărul a filmat incidentul și a trimis imaginile la Stiri de Cluj, dorind să facă publică situația. „După ce am filmat ca să vadă lumea despre ce este vorba, am aruncat mâncarea, dar poate că era mai bine dacă o păstram și făceam plângere la OPC. Așa poate că nu s-ar mai repeta situații din astea vreodată”, a declarat acesta pentru Stiri de Cluj.

Clujeanul speră ca această experiență să atragă atenția asupra problemelor de igienă alimentară care par să fie din ce în ce mai dese în ultima perioadă în Cluj-Napoca. 

vieme in kfc la iulius mall cluj.jpg

Screenshot 2024-09-18 201826.png




Comentarii Facebook