VIDEO Cum s-a produs accidentul de pe strada Corneliu Coposu, Cluj: Tânăr 24 de ani a provocat accidentul în lanț/ Trei tineri au fost răniți, el a scăpat


Carambol pe strada Corneliu Coposu, din Cluj! Tânăr de 24 de ani a provocat un accident în lanț la primele ore ale dimineții

Un accident grav a avut loc în această dimineață, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, în jurul orei 07:00, când un tânăr de 24 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, lovind un alt autoturism condus de un bărbat de 41 de ani. Impactul puternic a proiectat ambele mașini în alte două vehicule, inclusiv un ansamblu de vehicule.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite: șoferul de 41 de ani, pasagera sa de 38 de ani și un tânăr de 23 de ani, pasager în autoturismul vinovat. Din fericire, testările alcoolscopice au indicat rezultate negative pentru ambii șoferi.

Traficul în zonă a fost blocat pentru o perioadă, generând ambuteiaje semnificative.

„În cursul dimineții de astăzi, 1 octombrie a.c., în jurul orei 07.00, a fost raportat un accident de circulație pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un tânăr, de 24 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu înspre Calea Baciului, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani. În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autovehicule, respectiv un ansamblu de vehicule și un autoturism. Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 41 de ani, a unei femei de 38 de ani, aflată în calitate de pasager în autoturismul condus de acesta, precum și a unui tânăr de 23 de ani, aflat în calitate de pasager în autoturismul condus de tânărul de 24 de ani”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.

Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative.

Comentarii Facebook