Vineri 20 Septembrie

VIDEO Cum s-a produs tragedia din gara Cluj: Bărbatul de 46 de ani, care a murit, încerca să se se urce în trenul aflat în mișcare


Astăzi în jurul orei 15:15, un bărbat de 46 de ani a fost găsit fără suflare în gara din Cluj-Napoca. Potrivit reprezentanților IPJ Cluj acesta ar fi încercat să se urce în trenul aflat în mișcare, care circula pe ruta Cluj-Napoca-Bistrița Nord. Din păcate, nu a reușit și a fost lovit de tren. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, deoarece la momentul sosirii acestuia era deja mort, așa că au constatat decesul. 

„La data de 28 august a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la un accident produs pe un peron al stației din Cluj-Napoca. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 46 de ani, ar fi încercat să se urce în trenul care circula pe relația Cluj-Napoca – Bistrița Nord, în timp ce garnitura feroviară se afla în mișcare. Din nefericire, personalul medical prezent la fața locului a constatat decesul acestuia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”.


La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare, motocicleta SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 


Comentarii Facebook