VIDEO Depășire extrem de riscantă, făcută de un șmecher cu BMW, pe un drum din Cluj: „Trimite filmarea la poliție! Sigur va sta minim 3 luni pe tușă”


Un incident grav a avut loc joi, 10 octombrie, pe un drum din Cluj. Șoferul unei mașini cu numere de Alba a fost surprins în timp ce s-a angajat într-o depășire criminală, peste linia dublă continuă. 

Din imagini reiese că prima bandă de circulație era afectată de lucrări, iar circulația se desfășura, cu precădere, pe banda a doua. Însă, șoferul teribilist nu s-a putut obișnui cu ideea că trebuie să reducă viteza și a făcut un gest care putea să ducă la o tragedie în orice clipă. 

Fără să stea prea mult pe gânduri, șoferul mașinii cu numere de Alba a intrat pe contrasens, călcând linia dublă continuă și a pătruns în fața celorlalți participanți la trafic. 

Incidentul a fost surprins de camera de bord a șoferului din spatele său, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare. 

Internauții au reacționat imediat: „Trimite filmarea la poliție! Sigur va sta minim 3 luni pe tușă. De ăștia nu îmi pare rău, că pot omorî oameni nevinovați.

Comentarii Facebook