Vineri 20 Septembrie

VIDEO. Dezmăț total în centrul Clujului! Mai mulți tineri și-au făcut de cap în miezul nopții: „Se îndulcesc cu ceva, eventual sunt substanțe psihoactive”


Mai mulți tineri au fost surprinși pe strada Bolyai János din Cluj-Napoca, în timp ce manifestau un comportament total nepotrivit. În timp ce unii erau întinși pe stradă și păreau că nu își pot controla reacțiile, alții chiuiau și se îmbrățișau, fără să le pese de faptul că i-ar putea deranja pe cei care locuiesc în zonă. 

Un riveran al străzii Bolyai János susține că astfel de scene se întâmplă de fiecare dată când sunt festivaluri în oraș. Imaginile surprinse de clujean dezvăluie cum tinerii își pasează din mână în mână un obiect ce pare a fi un dispozitiv de vapat. 

Aceste imagini sunt din plin centrul Clujului. Din imagini se vede clar că acești tineri numai pietoni nu sunt, și neavând recipiente sau PET-uri sau sticle goale în preajma lor, se îndulcesc cu ce se vede în imagini, eventual substanțe psihoactive, care trec din mână în mână, de la unul la altul”, a transmis un riveran al străzii Bolyai János pentru Știri de Cluj. 


Comentarii Facebook