VIDEO. Drama copiilor români crescuți departe de țară. Un părinte a recunoscut totul: „Le-am furat viitorul, le-am furat copilăria”


Un român stabilit în Marea Britanie a povestit pe o rețea de socializare despre problemele pe care copiii săi le întâmpină în țara străină și cât de greu le este să se adapteze la noul stil de viață. 

Bărbatul, care are un băiat de 8 ani și o fată de 5 ani, susține că cei doi copii se joacă singuri aproape tot timpul. 

Mă gândeam că aici e viitorul lui, aici are o viață mai frumoasă, aici o să-și facă prieteni. În 2018 m-am mutat într-o zonă de englezi, Găsisem un parc foarte frumos lângă mine, unde erau foarte mulți copii. Am început să mă duc și eu cu copilul în parcul ăla. Copiii tot nu se jucau cu al meu. Am zis băi lasă că, doar ce a ajuns, în timp, ne acomodăm”, a precizat românul. 

De asemenea, el a mai precizat că nu are de gând să-și educe copiii în singurătate, ei având nevoie de prieteni ca să se poată bucura de copilărie. 

Copiii mei au nevoie de prieteni, de copilărie.(...) Eu nu vreau să-mi educ copilul în singurătate. (...) Este o problemă pentru copiii noștri în străinătate. Le-am furat viitorul, le-am furat copilăria, le-am furat viitorii prieteni.”, a conchis românul stabilit în Marea Britanie. 

Drogurile, o problemă masivă în rândul tinerilor 

Totodată, bărbatul a vorbit și despre faptul că tot mai mulți tineri ajung să cadă în capcana drogurilor de la o vârstă foarte fragedă. Mai mult, el a mai spus că în curând se va întoarce în România, de dragul copiilor lui. 

Aveți grijă de copiii voștri și plecați acasă. Eu în curând o să plec. Nu mai stau. Mă uit la copiii mei și timpul trece. Timpul pentru mine e ca o bombă”, încheie românul.

Videoclipul a strâns peste șase sute de mii de vizualizări și aproape 20.000 de aprecieri, dar și mii de comentarii. 

Comentarii Facebook