VIDEO. După ce a terorizat mai multe cartiere ale Clujului, dubița cu megafon face deranj și la Florești


De câteva luni de zile, o dubiță echipată cu un megafon a devenit principalul dușman al clujenilor care vor să se odihnească în weekend. Mașina se plimbă pe străzi și emite un mesaj repetitiv privind colectarea unor deșeuri electrice sau a fierului vechi. Astfel, tot mai mulți clujeni au reclamat situația, acuzându-l pe șoferul dubiței că tulbură liniștea publică. 

Cu toate acestea, valul de nemulțumiri nu l-au oprit pe șofer să-și scoată dubița gălăgioasă pe străzi. 

După ce s-a plimbat prin cartierele, Gruia, Dâmbul Rotund, Bună Ziua și Gheorgheni, șoferul dubiței a decis că e timpul să mai schimbe aerul. Astfel, a decis să ia străzile din comuna Florești la rând. 

Dubița cu megafon a fost surprinsă de un floreștean duminică, 4 august, în timp ce se plimba pe strada Florilor din comună. Pe filmare vede cum mașina se deplasează cu o viteză redusă, pentru a se asigura că mesajul ajunge la cât mai multe persoane, iar din difuzoare se aude mesajul repetitiv care-i înștiințează pe oameni că se colectează fier vechi, mașini de spălat sau televizoare. 

În urmă cu câteva săptămâni, un clujean care locuiește pe strada Doinei din Cluj-Napoca a afirmat că întreg cartierul Dâmbul Rotund este terorizat de proprietarii dubiței. El a solicitat intervenția Primăriei Cluj-Napoca în acest caz. 

IL93*** folosește ilegal un dispozitiv acustic prin care deranjează tot cartierul. Aceștia anunța că debarasează gunoaie cu portavocea la maxim. Ce trebuie să facem să scăpăm de aceste dube care ne deranjează? Merg încet pe străzi și deranjează cu nesimțire. Nu țin cont de nimeni. Și duminica îi auzi pe toate străzile. De peste 1 an nu faceți nimic împotriva lor. Sunt tot mai mulți și folosesc tot alte mașini. Faceți ceva că suntem în Europa, nu în India!”, a transmis clujeanul.

Comentarii Facebook