VIDEO Exces de furie într-un troleibuz din Cluj! Nervoasă din cale afară, o tânără a spart geamul cu piciorul. S-a dat jos ca și cum nimic nu s-a întâmplat


O tânără a fost surprinsă, de camerele de supraveghere, în timp ce sparge cu piciorul geamul ușii unui troleibuz, ieri, 9 octombrie.

Pe imaginile surprinse de camerele din troleibuz, se poate observa o tânără care discuta la telefon, până când, bursc, lovește unul dintre geamurile ușii din spatele  troleibuzului, spărgând-ul. Ca și cum nimic nu s-a întâmplat, tânăra continuă să își vadă de drum, iar la următoarea stație se face nevăzută.

Șoferul autobuzului a observat incidentul și a sesizat Poliția Cluj.

,,Ieri dimineața în jur de ora 9:22, într-un troleibuz de pe linia 4, 324 număr de inventar, când a ajuns șoferul în Piața Gării a auzit o pocnitură. S-a oprit în stație și a văzut geamul de la ușa 4 spart, iar domnișoara a fugit. Nu cunoaștem motivul, nu a avut nicio reacție, nu a fost surprinsă. Șoferul nostru a declarat evenimentul la poliție și a depus și plângere penală,” a declarat Alin Oaida, Șef Serviciu Exploatare CTP Cluj pentru Știri de Cluj.

Știre în curs de actualizare...

Comentarii Facebook