VIDEO/FOTO Accident grav în lanț pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca! Trei autoturisme și un TIR, implicate într-un carambol/ Trei persoane rănite


Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, unde trei autoturisme și un autotren au fost implicate într-o coliziune în lanț. Incidentul a fost raportat în jurul orei 6:40, iar primele echipaje de intervenție au ajuns rapid la fața locului pentru a oferi ajutor.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane care au necesitat îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD pentru a fi evaluate și tratate la fața locului, urmând ca, dacă va fi necesar, să fie transportate la spital. 

„Din primele date, a fost vorba despre o tamponare între 3 autoturisme și un autotren. În acest moment, trei persoane primesc îngrijiri medicale, fiind vorba despre două femei și un bărbat. Dintre aceștia, una dintre femei și bărbatul nu au putut ieși singuri din autoturisme, astfel că pompierii i-au extras în siguranță folosind echipamentele din dotare, pentru a nu agrava posibilele leziuni. Toate victimele sunt conștiente, cooperante, dar prezintă multiple traumatisme”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. 

UPDATE ora 7:45

Reprezentanții ISU Cluj au anunțat că, în final, au primit îngrijiri medicale la fața locului cinci persoane, însă numai trei dintre acestea au fost transportate la spital. Mai exact, a fost vorba despre o femeie de aproximativ 35 de ani și doi bărbați în vârstă de 23, respectiv 41 de ani. La intervenție au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă, respectiv o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. De asemenea, au intervenit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Cluj. 

accident corneliu coposu cluj 3.jpg

accident corneliu coposu 2.jpg

Comentarii Facebook