VIDEO. Imagini exclusive cu accidentul feroviar din Cluj! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren. Medicii nu au mai putut face nimic


Tragedie feroviară în județul Cluj. Un bărbat a fost lovit de tren în Apahida. Echipajele ISU s-au deplasat de urgență la locul incidentului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Bărbatul a fost lovit de tren în comuna Apahida, localitatea Câmpenești, în jurul orei 13:30.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente în apropierea localității Câmpenești, unde un bărbat a fost lovit de tren. Ajunse la fața locului, forțele noastre au găsit victima care prezenta leziuni incompatibile cu viața. La misiune au luat parte pompierii de la Punctul de Lucru Jucu, respectiv o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Cluj-Napoca. De la această intervenție nu avem imagini," au precizat reprezentanții ISU Cluj.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 3 iulie, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost accidentat de un tren care circula pe relația Cluj-Oradea, în apropierea localității Câmpenești.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul, precum și identitatea persoanei”, anunță IPJ Cluj.

Atenție urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Comentarii Facebook