VIDEO Incendiu devastator: Focul a mistuit 3 hectare/ O casă salvată de pompierii clujeni în ultimul moment!


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au încheiat în urmă cu puține momente o intervenție complexă pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată și litieră izbucnit în localitatea Mănășturel, comuna Cuzdrioara. Solicitarea a fost primită în jurul orei 16:30, iar la fața locului a intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă. Terenul accidentat a făcut ca intervenția să fie dificilă, însă pompierii au beneficiat de sprijinul reprezentanților Ocolului Silvic.

Incendiul a distrus aproximativ 2 hectare de vegetație uscată și 1 hectar de litieră. Cu toate acestea, datorită eforturilor depuse, pompierii au reușit să protejeze o casă de locuit aflată în apropierea focarului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au încheiat în urmă cu puține momente o intervenție pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată și litieră izbucnit în localitatea Mănășturel, comuna Cuzdrioara. Solicitarea a venit în jurul orei 16.30, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă. De asemenea, pompierii au fost ajutați de către reprezentanți ai Ocolului Silvic, terenul fiind unul accidentat. Incendiul a afectat aproximativ 2 hectare de vegetație uscată și aproximativ 1 hectar de litieră. Este important de subliniat faptul că în urma intervenției s-a reușit protejarea unei case de locuit”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

incendiu vegetatie 1.jpg


incendiu vegetatie 2.jpg

Comentarii Facebook