Vineri 13 Septembrie

VIDEO Incendiu violent Cluj: Focul, vizibil de la distanță, a distrus o casă și s-a extins și la anexe și garaj/Cinci autospeciale la fața locului


Citește și 

Un clujean de 48 de ani, rănit în incendiul devastator de azi-noapte de la Cluj. Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere VIDEO - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Baciu

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit de pe strada Magnoliei din Baciu.

La fața locului au acționat cinci autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscară pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor operative mansarda și etajul casei de locuit, cu o suprafață de aproximativ 100mp, garajul alipit casei și acoperișul unei anexe erau cuprinse în totalitate de flăcări.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj au declarat că:

„un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a solicitat consult medical la locul incendiului, după ce a suferit un traumatism la un picior. Acesta a primit asistență medicală de urgență de la echipajul SMURD, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta era conștient și cooperant”.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat aproximativ 3 ore. Din fericire, pompierii clujeni au reușit să împiedice propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. O autospecială pentru stingerea incendiilor a rămas în supravegherea zonei până dimineață.

Cauza incendiului este în curs de cercetare.

Screenshot 2024-08-26 070801.png


Screenshot 2024-08-26 072002.png

Comentarii Facebook