Duminica 8 Septembrie

VIDEO. Incident șocant la Kaufland Mănăștur! Un bărbat a fost agresat de un agent de pază/Nimeni nu a intervenit


Un bărbat din Cluj a fost agresat de un agent de pază lângă Kaufland Mănăștur. Din imagini se observă cum agentul de pază al societății comerciale îl urmărește pe bărbat și îl lovește cu pumnii, iar apoi strigă la el, vizibil iritat.

Deși martorii ar fi declarat inițial că au sunat la Poliție, autoritățile infirmă acest lucru. 

Prin zonă trec oameni speriați de incident, însă nimeni nu pare să intervină. 

„Incident bizar lângă Kaufland Manastur, unde o persoana a fost agresata de un om de paza de la Kaufland, ulterior acesta fiind și spreiat.

Martorii de la fața locului au zis că au chemat Poliția, însă nu s-a deplasat nimeni, a spus un martor”, transmit cei de la INFO PRESS România . 

Polițiștii clujeni spun că incidentul nu a fost reclamat

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public privind un apel care ar fi fost efectuat către Poliția municipiului Cluj-Napoca, pentru a interveni la o stare conflictuală spontană înregistrată în parcarea unui supermarket, precizăm următoarele: 

În urma verificărilor efectuate în evidențele sesizărilor a rezultat faptul că respectivul eveniment nu a fost reclamat.  

Facem mențiunea că în cursul zilei de azi, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la informațiile relatate în spațiul public, aspectele constate urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, au transmis cei de la IPJ Cluj pentru Știri de Cluj. 

Reprezentanții lanțului de magazine au venit cu lămuriri despre incident.

„Regretăm incidentul petrecut în proximitatea magazinului Kaufland Mănăștur și considerăm important să menționăm că persoana implicată se afla în stare vizibilă de ebrietate, perturbând atât clienții, cât și personalul Kaufland, iar agentul de pază a invitat politicos bărbatul să părăsească incinta, însă, din păcate, conflictul a degenerat.

De asemenea, dorim să clarificăm că agentul de pază implicat nu este angajat Kaufland, ci al firmei care asigură serviciile de securitate, și că am luat imediat măsuri, sesizând firma de pază, care a reinstruit  urgent toți agenții din magazin cu  privire la gestionarea adecvată a unor astfel de situații, pentru a preveni orice posibil conflict pe viitor.

Kaufland România își menține angajamentul ferm de a oferi un mediu sigur și plăcut pentru toți clienții și angajații săi, în toate magazinele noastre.”, au transmis pentru Știri de Cluj reprezentanții Kaufland. 

Comentarii Facebook