VIDEO. Incident violent pe strada Emil Isac din Cluj-Napoca! Doi bărbați care au atacat un șofer, imobilizați de polițiști


Un conflict spontan a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Emil Isac din municipiul Cluj-Napoca, unde un bărbat de 37 de ani, din comuna Gilău, a fost agresat verbal și fizic de către doi indivizi.

Incidentul a avut loc în jurul orei 03:40, când victima, aflată la volanul unei mașini staționate, a fost atacată de doi bărbați, în vârstă de 33 și 40 de ani, ambii din Cluj-Napoca. Polițiștii aflați în apropiere au intervenit pentru a aplanarea situației tensionate.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, cei doi agresori au manifestat o atitudine violentă și față de polițiști, ceea ce a determinat forțele de ordine să îi imobilizeze.

În urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la un conflict spontan din municipiul Cluj-Napoca, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiul Cluj-Napoca au fost sesizați prin plângere despre o stare conflictuală, pe strada Emil Isac din municipiul Cluj-Napoca.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 03.40, un bărbat de 37 de ani, din comuna Gilău, care se afla la volanul unei mașini, staționat pe strada Emil Isac, ar fi fost agresat verbal, iar ulterior fizic de către doi bărbați. 

Polițiștii aflați în proximitate, au intervenit pentru aplanarea conflictului. 

Cei doi bărbați, de 33 respectiv 40 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi prezentat o stare de agresivitate față de polițiști, aceștia procedând la imobilizarea celor doi bărbați.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj pentru Știri de Cluj. 

Polițiștii clujeni desfășoară verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Comentarii Facebook