Marti 17 Septembrie

VIDEO. Inconștiență fără limite în Cluj-Napoca! Ambulanță în misiune, oprită de o femeie hotărâtă să treacă strada cu orice preț


O ambulanță aflată în misiune, pe o stradă din Cluj-Napoca, a fost oprită de o femeie care a vrut să traverseze cu orice preț. Autospeciala avea semnalele luminoase și sonore pornite, însă acest lucru nu a impresionat-o prea tare pe tânără. 

Un martor la incident a reușit să surprindă momentul și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Din videoclip reiese că femeia calcă pe trecerea de pietoni fix în momentul în care se apropie ambulanța și își continuă deplasarea într-un ritm obișnuit, fără să simtă nevoia de a se opri pentru a le ușura deplasarea salvatorilor. 

Mai mult, tânăra se uită spre ambulanță numai în momentul în care aceasta încetinește pentru a-i permite să traverseze în siguranță. Însă, nici măcar în ceasul al XII-lea, femeia nu a încercat să grăbească pasul sau să se dea din calea autospecialei. 

Un internaut care a văzut imaginile publicate pe rețelele de socializare susține că astfel de situații se datorează slabei educații din școli privind drepturile și obligațiile pietonilor. 

Pai dacă la școală nu ne mai învață nimeni care sunt drepturile și obligațiile de pieton ...aici se ajunge. Ori cum, ne îndreaptă, cu toți într-o direcție greșită.”, a transmis un clujean. 


Comentarii Facebook