Duminica 6 Octombrie

VIDEO. Interlop minor din Cluj, filmat în timp ce bate mai multe femei, pe Calea Baciului: „A provocat scandal în zonă, este un pericol real”


Un băiat de 17 ani a fost filmat în timp ce lovește fără milă mai multe tinere, pe Calea Baciului din Cluj-Napoca. 

Un martor care a reușit surprindă incidentul a trimis videoclipul pe adresa redacției Știri de Cluj. Acesta a relatat că tânărul se comportă precum un interlop local și îi terorizează pe locuitorii din zonă. 

El este acuzat de vecini că fură, cerșește, tulbură liniștea publică și provoacă scandaluri. De asemenea, vecinii tânărului susțin că polițiștii clujeni nu au reușit să-l oprească pe minor.

Avem un baiat de etnie romă în zona Băciu, Cluj-Napoca, în vârstă de 17 ani, cu multiple infracțiuni la activ și deseori agresează localnicii. Poliția Română nu face și nu a făcut nimic în a-l opri.

Doar vin, constată, deseori el fuge și revine mai agresiv. Este deseori beat, sub influența drogurilor și terorizează cetățenii din zonă, încearcă ușile scărilor de bloc.

Băiatul respectiv se numește David, zis Mane (porecla) și se comportă ca și un interlop local. Și ieri a provocat scandal în zonă cu bătaie; este un pericol real.”, a declarat un martor la incident pentru Știri de Cluj. 

Știri de Cluj a solicitat un punct de vedere privind această situație și reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, însă până la momentul publicării acestui material nu am primit un răspuns. 


Comentarii Facebook