VIDEO: ,,Într-un oraș de 14 stele, plimbările se fac ziua, nu după înserat!” - Biciclistii, nevoiți să circule în beznă totală pe pistele din Cluj


Pe pistele de biciclete de pe malurile Someșului din Grigorescu bicicliștii circulă în întuneric total. 

Sistemul de iluminat public stradal se pare că nu mai funcționează deja, deși zona a fost recent modernizată de autoritățile locale.

Oamenii menționează că probleme cu iluminatul stradal sunt peste tot pe lângă Someș, dar și în zona parcurilor Armătura și Feroviarilor

,,Așa e luminată cea mai recentă pistă a orașului la Someșul nostru”, au transmis reprezentanții asociației Someșul nostru.

Un clujean a făcut haz de necaz de situație, după vederea imaginilor.

,,N-ați înțeles... Luminile sunt pe lângă cursul apei că doar e Someș navigabil, n-am vrea să-și scoată ochii navigatorii ( clean, pescăruș... ce-o fi ). Aleile au venit bonus ( rămăseseră ceva dale ). În plus, într-un oraș de 14 stele, plimbările se fac ziua, nu după înserat!”, a transmis ironic clujeanul.

În trecut, clujenii și-au exprimat nemulțumirea cu privire la iluminatul din zonele de promenadă de pe malurile Someșului. Oamenii s-au plâns că lumina este insuficientă, promenada fiind iluminată numai la nivelul picioarelor. 

Iluminatul „smart” de pe malurile Someșului îi face pe clujeni să evite zona: „E o zonă de promenadă, nu pistă de avioane”


Comentarii Facebook