VIDEO. Lemn ilegal de 300.000 de lei, confiscat de polițiștii clujeni. Șoferul a rămas fără camion/Firma, amendată cu 10.000 de lei


La data de 22 august, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost alertați despre un transport suspect de material lemnos în comuna Poieni. 

Imediat, polițiștii au interceptat ansamblul de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Gilău, care transporta material lemnos de esență rășinoase.

„Polițiștii împreună cu efectivele din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au desfășurat activități de verificare cu privire la legalitatea transportului și a provenienței respectivului materialului lemnos, reieșind faptul că bărbatul, administrator al unei societăți comerciale, ar fi efectuat transportul fără a avea documente specifice, fiind confiscată cantitatea de 47,75 mc, în valoare totală de peste 300.000 de lei și indisponibilizat ansamblul de vehicule”, transmite IPJ Cluj. 

Totodată, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Comentarii Facebook