VIDEO LIVE: Accident filmat LIVE pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca! Trei mașini s-au făcut praf, după ce un șofer a vrut să vireze la stânga


Un accident rutier care a avut loc pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca a fost surprins LIVE de camera de bord a unui șofer Bolt, care a fost implicat în coliziune. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, pe una dintre cele mai aglomerate artere din oraș.

În momentul accidentului, șoferul Bolt circula pe strada Dorobanților, având camera de bord pornită. La un moment dat, un șofer din Satu Mare, aflat la volanul unei Skoda Octavia, a încercat să vireze la stânga pe o stradă adiacentă. Această manevră a dus la o coliziune violentă între cele două autovehicule.

Impactul nu s-a limitat doar la aceste două mașini: o a treia mașină, aflată în apropiere, a fost de asemenea implicată în accident.  Dintre toate vehiculele, cel mai grav avariată a fost mașina Bolt, care a suferit daune semnificative, și cel mai puțin avariată cea argintie (foto 1), care a fost lovită din ricoșare.

Incidentul a fost unul deosebit de periculos, având în vedere traficul intens din acea zonă. Din fericire, nu au fost raportate victime, însă pagubele materiale sunt considerabile. 


accident dorobantilor blur.png



Screenshot 2024-08-22 213730.png

Screenshot 2024-08-22 210805.png

Comentarii Facebook