Miercuri 18 Septembrie

VIDEO LIVE de pe camere de supraveghere de la cumplitul accident de motocicletă care a avut loc joi în Cluj. Motocicliștii nu au avut nicio șansă


Imagini surprinse live pe o cameră de supraveghere arată impactul violent intre motocicleta pe care se aflau două persoane și autoturismul care a întors fără să se asigure.

Pe filmare se observă cum mașina, care staționa pe partea dreaptă a drumului, a decis brusc să întoarcă, nu s-a asigurat suficient și a tăiat calea motocicletei pe care se aflau două persoane.  În urma impactului foarte puternic, cei doi de pe motocicletă au fost proiectați pe asfalt.

Gravul accident rutier a avut loc pe raza localității Livada, sensul de mers spre Gherla, joi, 12 septembrie, în jurul orei 14:40. 

Ca urmare a accidentului, o femeie de 49 de ani, pasager pe motocicletă, a suferit multiple traumatisme și a fost preluată de elicopterul SMURD și intubată. 

Conducătorul motocicletei, un bărbat de 53 de ani era conștient, cooperant, cu o posibilă fractură la nivelul unui membru inferior.

Din autoturismul condus de o tânără de 19 ani nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. 

Atenție ! Imaginile pot avea un impact emoțional !



Comentarii Facebook