VIDEO. Locuitorii din Florești, deranjați de muncitorii care construiesc un bloc în miezul nopții: „Nici poliția nu îi poate opri”


Lucrările de la un bloc din comuna Florești au început să le tulbure liniștea celor care locuiesc în apropiere. Oamenii susțin că muncitorii încep să taie cu flexul încă de la ora 07:00 dimineața, aruncă scânduri de la etaje, iar la miezul nopții toarnă beton, fără să țină cont de orele de liniște. 

O persoană care locuiește în zonă a reușit să surprindă momentul în care se turna betonul, iar zgomotul este de-a dreptul deranjat. 

Ea a relatat că a sesizat poliția, însă i s-a comunicat că nu există un cadru legal care să permită oprirea lucrărilor, fiind posibilă numai aplicarea unor sancțiuni. 

Harnici muncitorii din Florești... Dimineața la ora 07:00 încep să taie cu flexul, să arunce scânduri de la etaje, să bată cu ciocanele, iar la 12 noaptea toarnă beton. E sesizată poliția, vine la fața locului și nu are cadru legal să le oprească lucrările ca să se poată odihni și vecinii șantierului, doar să îi sancționeze. Ba mai mult, cică va mai dura vreo oră până termină de turnat.

Cei doi muncitori găsiți la fața locului zic că nu știu pentru cine lucrează și nu au un contact de la vreun superior. Fac sesizare pe site-ul primăriei, nu primesc nr. de înregistrare... Sper totuși că ajunge sesizarea unde trebuie și se vor respecta, măcar de acum, orele de liniște legale.”, a transmis un locuitor din comuna Florești. 


Comentarii Facebook