VIDEO Momente tensionate la Vivo Mall din Cluj! O hoață de haine a reușit să fugă de paznic după ce s-au îmbrâncit zeci de secunde / Nimeni nu a intervenit


Un moment tensionat a avut loc la Vivo Mall din Cluj, atunci când o femeie ar fi încercat să fure mai multe haine dintr-un magazin, intenția ei fiind descoperită de către paznicul din zonă. Întâmplarea s-a petrecut ieri, 27 octombrie, în zona magazinului C&A. 

Potrivit martorilor, femeia a încercat să plece cu mai multe articole vestimentare pentru care nu ar fi plătit. Paznicul a intervenit rapid pentru a o opri pe femeia care a comis ilegalitatea, moment în care a început o altercație între cei doi. 

O persoană care se afla în zonă a surprins momentul în care, timp de câteva zeci de secunde, paznicul încearcă să o imobilizeze pe hoață până la sosirea oamenilor legii. Aceasta însă nu a renunțat și, reușind pentru o clipă să scape de paznic, a luat-o la goană prin mall, iar pe urmele ei și angajatul firmei de pază.

În tot acest timp, zeci de persoane au rămas nemișcate și doar au observat întâmplarea, fără să intervină. 

Știri de Cluj a luat legătura cu firma de pază pentru care lucrează paznicul din imagini. Revenim cu informații legate de acest eveniment. 

Poliția Cluj nu a fost solicitată la acest eveniment. 

Comentarii Facebook