VIDEO Nesimțire mare la Cluj în autobuzul M21! Tânăr din Cluj aruncă pe jos coji de nuci minute în șir: „Nu-i pasă că lasă dezastru după el”


Un incident revoltător a avut loc în această seară într-un autobuz de pe linia M21, care face legătura între Cluj-Napoca și Florești. Un cititor ne-a trimis un video în care se vede cum un tânăr, fără niciun pic de bun simț, aruncă pe jos coji de nuci, transformând mijlocul de transport public într-o adevărată mizerie.

Evenimentul s-a desfășurat pe traseul dintre stația Bucium și Panemar Stejarului, iar comportamentul tânărului nu a trecut neobservat. Cititorul, care a filmat întreaga scenă, a încercat să atragă atenția șoferului asupra situației, însă acesta a reacționat cu indiferență, ridicând din umeri și neavând nicio reacție.

„Nu mi se pare normal ce se întâmplă în autobuze. Așa a făcut de la stația Bucium până în Floresti la Panemar”, a declarat cititorul Știri de Cluj. Acesta ne-a trimis și o fotografie cu mizeria lăsată de tânăr, pentru a ilustra gravitatea situației.

mizerie lasata in m21.jpg

Linia M21, una dintre cele mai aglomerate rute, deoarece circulă spre Florești și este parte a inițiativei Vinerea Verde, care promovează utilizarea transportului public ecologic. Totuși, incidentele de acest tip pun în umbră eforturile de a menține autobuzele curate și civilizate, afectând confortul și experiența călătorilor.

Comentarii Facebook