VIDEO. O cățelușă salvată de la moarte își caută o familie iubitoare din Cluj


Micuța Jilly, o cățelușă de aproape 3 luni, a fost salvată de o inimă mare de la un destin tragic, fiind adusă într-un foster din Cluj pentru câteva zile. 

Cățelușa este de talie mică și chiar dacă începutul vieții a fost unul trist, acum are șansa de a trăi o viață frumoasă, alături de o familie iubitoare. 

461584102_8159558194092671_6822837450559102832_n.jpg

Deparazitată, va fi și vaccinată, microcipată. E o minune de cățelușă, cât o franzeluță. O dau în adopție responsabilă cu contract, în interios. Desigur, curtea este un bonus minunat. Începutul vieții ei a fost trist, singură, micuță și super speriată, dar viața ei va fi frumoasă, am să mă asigur de asta. Dacă doriți o mică minune, vă rog să-mi scrieți. (La ochișor e o glandă inflamată, dar nu este grav. Se poate rezolva după ce are schema de vaccinare completă”, se arată într-o postare pe grupul de Facebook „Protecția Animalelor Cluj.”

 Viața cățelușei a avut un început greu, dar acum este pregătită pentru o viață nouă, iar cei care vor decide să o adopte vor câștiga un prieten iubitor și loial. 

Comentarii Facebook