VIDEO Până aici s-a ajuns? Copil filmat în timp ce fură trotineta electrică, în mijlocul zilei, din curtea unui clujean: ,,Se întâmplă foarte des”


Un clujean a rămas fără trotineta electrică și bicicletă, din propria casă, după ce, cel puțin un minor a intrat pe proprietatea lui și a sustras bunurile. 

Întâmplarea șocantă a avut loc ieri, 14 octombrie, în jurul orei 15:00, în zona Platinia. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care unul dintre hoți fuge în casă, ieșind peste doar câteva secunde cu o trotinetă electrică în brațe, după care se face nevăzut.

În aceste momente clujeanul se află într-un concediu în Italia, iar când a observat imaginile din videoclip, a rugat un apropiat să meargă să verifice zona și să îi ia bicicleta, pentru a nu avea aceeași soartă.

 Din păcate, la sosirea acestuia, bicicleta nu mai era acolo. 

,,Eu fiind plecat, am sunat pe cineva să meargă să îmi i-a bicicleta din curte. Iar aceasta nu mai era,” a povestit clujeanul pentru Știri de Cluj

În încercarea de a găsi făptașii, acesta a publicat pe o rețea de socializare videoclipul. Două persoane l-au anunțat că ,,au fost 3 copii, care se îndreptau spre Cantonului. Au fost văzuți pe Clinicilor, puțin după ora 16. Apoi 3 persoane au confirmat că au fost 3 copii, pe langă Leroy Merlin/ Vlaicu”, a mai explicat bărbatul.

Poliția din Cluj a fost anunțată la ora 17:45, atunci când copilul clujeanului, de 7 ani, care se afla în incinta casei alături de bunicii săi, care nu au auzit sau văzut nimic, au observat că cele două bunuri au dispărut.

„Se pare că se întâmplă foarte des, din spusele agenților care au fost să constate. Iar de cele mai multe ori, prejudiciile nu sunt recuperate,” a mai povestit clujeanul pentru Știri de Cluj

Știre în curs de actualizare...

Comentarii Facebook