VIDEO. Pericol iminent pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca! „Doreii” care au lucrat în zonă au întins o adevărată capcană pentru șoferi


Șoferii care circulă pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca au fost expuși la un pericol major. „Doreii” care au executat lucrări în zonă, au instalat un singur parapet de semnalizare, pe banda a doua de mers. 

Astfel, pe timp de noapte și în condițiile în care pe banda a doua se circulă cu o viteză mai mare, conducătorilor auto le este extrem de greu să vadă din timp pericolul din față și riscă să producă un accident tocmai din cauza parapetului de semnalizare a lucrărilor.

Un șofer era să ia parapetul din plin miercuri seara, 2 octombrie. A reușit să-l evite în ultimul moment după ce a intrat pe contrasens. 

Norocul lui a fost că pe contrasens nu circula o altă mașină, altfel se putea întâmpla o tragedie. 

Un șofer a reușit să surprindă incidentul cu ajutorul camerei de bord și a postat imaginile pe rețelele de socializare, însoțite de descrierea: „Semnalizare lucrări Cluj-Napoca”.

Internauții au reacționat imediat, iar alți șoferi care au trecut prin zonă miercuri seara au relatat că au fost pe punctul să acroșeze parapetul, observându-l în ultimul moment. 

Pe Corneliu Coposu e "bijuteria" asta, nu? Ce "cu sete" am dat azi dimineață în ea, f***-i în suflet de ordinari!

Mda… am trecut și eu aseară... de râsul lumii.

În toată România se lucrează așa... lasă că merge și așa... Doreii care pun aceste capcane nu sunt șoferi, chiar nu își pun întrebări că sunt marcate greșit?”.

Comentarii Facebook