VIDEO Polițiștii au urmărit un clujean, aflat sub influența substanțelor psihoactive, care conducea un ATV. Nu a băgat în seamă semnalele oamenilor legii


Un bărbat de 42 de ani, din Dej, a fost urmărit în cursul zilei de ieri, 26 octombrie, de oamenii legii în timp ce se afla pe un ATV. La testarea cu aparatul drug-test a ieșit pozitiv, cel mai probabil având o substanță psihoactivă în corp, astfel, a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

Mia mult decât atât, polițiștii nu au putut să îl testeze cu aparatul etilotest din cauză că starea acestuia era una mult prea euforică, potrivit dejeanul.ro.

,,La data de 26 octombrie, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, au depistat în trafic, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Dej, care, în timp ce conducea un vehicul, pe DN1 C, nu s-a conformat la semnalele regulamentare de oprire, efectuate de către polițiști, fiind urmărit în trafic și oprit, în Piața Bobâlna din municipiul Dej.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că vehiculul condus de acesta figura ca fiind neînmatriculat.

Totodată, în urma testării preliminare, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului unor substanțe interzise.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej," a transmis IPJ Cluj.


Comentarii Facebook