VIDEO. „Reciclatorii” din Florești, 100% eco-friendly! Strâng căruțe de PET-uri și le transportă cu ajutorul cailor: „Fac curat din cauza foamei”


Persoanele din comuna clujeană Florești, care au transformat reciclarea într-o adevărată meserie, au reușit să surprindă din nou. 

Pentru mulți, câteva PET-uri reprezintă garanția că vor avea ce pune pe masă. Astfel, a oamenii au început să strângă zeci de saci cu PET-uri, sticle și doze de aluminiu pe care le transportă la punctele de colectare cu ajutorul cailor.

Un videoclip care ilustrează modul în care procedează „reciclatorii” din Florești a fost postat pe rețelele de socializare. Din imagini reiese că oamenii au transportat ambalajele cu ajutorul căruței până în fața unui punct de colectare situat în parcarea unui supermarket de pe strada Simion Bărnuțiu.

Cât timp oamenii se ocupă de reciclarea PET-urilor, calul a fost lăsat să se alimenteze, pe spațiul verde din fața magazinului. 

Comentariile nu au întârziat să apară:

Locuim la sat, așa că, nicio problemă. Calul paște iarba, face și munca celor care, ar trebui s-o cosească. Asta cât timp stăpânul reciclează peturile aruncate de noi și adunate de el. Treabă bună!”;

Când vă împiedicați de toate prețurile prin faimosul Florești nu era bine, acum că amărâții ăștia fac curat din cauza foamei adusă de ăștia de s-au născut în mașini, iar nu ne place”.

Comentarii Facebook