VIDEO Ritual ciudat în Cluj-Napoca? Persoane în negru surprinse în timp ce făceau ceremonii neobișnuite/ UPDATE: Este vorba despre un spectacol


UPDATE (ora 18.30): Se pare că este vorba despre spectacolul The Last Lamentation, de Valentina Medda, care va avea loc pe malul Someșului. 


Conform unor surse oficiale, azi în jurul orei 15.00 mai mulți studenți francezi( băieți și fete) au filmat un videoclip pe malul Someșului, în cartierul clujean Grigorescu, cu autorizație de la Primăria Cluj. Poliția locală Cluj-Napoca a verificat la serviciul autorizări și există o autorizație emisă în acest sens. 


-----------------

Știrea inițială

Mai multe persoane misterioase, îmbrăcate în negru, au fost surprinse fâcând un fel de ritual în Cluj, pe lângă malurile Someșului. Clujenii care au trecut în urmă cu puțin timp pe malul Someșului în Grigorescu au observat, la orele prânzului, un grup de indivizi desfășurând ceea ce pare a fi un ritual straniu, generând panică printre cetățeni.

Scenele bizare i-au făcut pe oameni să se întrebe dacă nu este vreo sectă. Alți martori spun , însă, că este posibil să fie vorba de despre realizarea unei filmări sau de repetiția pentru un spectacol.

Conform relatărilor unor cititori ai Știri de Cluj, grupul de persoane îmbrăcate în negru pare să se adune în aceeași locație, cam la aceeași oră, ceea ce a stârnit curiozitatea localnicilor. Măsurile de precauție ale locuitorilor au crescut, iar unii chiar au descris scenele ca fiind oarecum înfricoșătoare, asemănătoare cu cele din filmul „Dune”: „Chiar seamănă cu scene din Dune. Te trec fiorii când le vezi așa îmbrăcate în negru și fie mergând foarte încet, fie făcând anumite mișcări ciudate”

Ritualul a fost marcat de incantații misterioase și gesturi elaborate, care au lăsat impresia unei practici oculte, adâncind misterul din jurul grupului. Martorii susțin că atmosfera era tensionată, iar sunetele stranii au făcut ca evenimentul să pară chiar și mai sinistru.

Rămâne de văzut cine sunt acele persoane, ce se ascunde în spatele acestor imagini.

Știri de Cluj a solicitat (ora 18.00) și un punct de vedere din partea Poliției Cluj cu privire la această manifestare neobișnuită și posibilele implicații legale. Imediat ce vom primi un răspuns, îl vom publica. 



Comentarii Facebook