Miercuri 2 Octombrie

VIDEO Scandal cu arme în Florești, Cluj! Patru bărbați, reținuți după o altercație violentă într-un magazin/Arma a fost găsită acasă la unul dintre ei


Scandal cu pistol în Florești, Cluj! Patru bărbați reținuți după o altercație violentă într-un magazin. Arma a fost găsită de polțiști după o percheziție acasă la unul dintre ei


Un scandal cu arme a zguduit localitatea Florești, județul Cluj! Polițiștii au efectuat astăzi, 2 octombrie, o percheziție la domiciliul unui bărbat de 36 de ani, implicat într-un incident violent ce a avut loc aseară. În timpul descinderii, autoritățile au descoperit un pistol airsoft, despre care există indicii că ar fi fost folosit pentru a amenința în timpul unei altercații dintr-un magazin de panificație.

Scandalul a fost semnalat printr-un apel la 112, unde se anunța că trei persoane se luaseră la bătaie, iar una dintre acestea ar fi scos un pistol. Ulterior, ancheta a dezvăluit că patru bărbați, cu vârste între 19 și 36 de ani, au fost implicați în altercația violentă. La sosirea poliției, toți cei implicați dispăruseră de la fața locului, însă cercetările au dus la identificarea acestora.

„Conform cercetărilor, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 18:45, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost semnalată o stare conflictuală într-un magazin de panificație din localitatea Florești. Conform apelului, trei persoane ar fi fost implicate într-o altercație, iar una dintre acestea ar fi amenințat cu un pistol. Ulterior, în urma cercetărilor, s-a constatat că altercația a fost una spontană, în care au fost angrenați patru bărbați, aceștia devenind violenți și tulburând ordinea și liniștea publică”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

În seara de 1 octombrie, doi dintre bărbați, de 21 și 35 de ani, au fost reținuți de polițiști, iar pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Astăzi, în urma percheziției, a fost depistat și bărbatul de 36 de ani, asupra căruia s-a dispus aceeași măsură. De asemenea, și cel de-al patrulea bărbat a fost reținut.


Acțiunea a fost sprijinită de Poliția Municipiului Cluj-Napoca, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Ancheta continuă pentru clarificarea tuturor circumstanțelor acestui incident grav.


Comentarii Facebook