VIDEO Scandal în trafic în cartierul clujean Mănăștur. Implicați: un biciclist și un șofer, despre care se spune că ar fi colonel/ Informație neoficială


Incident violent pe Strada Ion Mester din cartierul Mănăștur, Cluj: Scandal între doi bărbați. Despre unul se spune că ar fi colonel

Un video postat în urmă cu câteva momente pe rețelele de socializare surprinde un conflict aprins între doi bărbați pe strada Ion Mester din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. În imagini se pot vedea cei doi clujeni aflați într-o ceartă puternică  și este evident comportamentul agresiv al amândurora. Se pare că scandalul ar fi pornit de la un incident în trafic pentru care cel cu bicicleta (cu tricou negru) dorea să cheme poliția, în timp ce cel cu mașina, cu tricou roșu, ar fi vrut să plece. Clujeanul care a postat videoul susține că acesta din urmă ar fi colonel în armată.

În imagini, cei doi bărbați pot fi văzuți certându-se violent, schimbând cuvinte grele și împingându-se reciproc. La un moment dat, cel despre care se spune că ar fi colonel aruncă bicicleta celuilalt bărbat și îl amenință în mod repetat că îl va bate. 

Conflictele violente în trafic sunt tot mai dese în Cluj-Napoca. În urmă cu doar două zile a avut loc o bătaie în Piața Cipariu din Cluj-Napoca, în care a fost implicat un curier Glovo. 

VIDEO Bătaie în trafic în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. Un curier Glovo și un bărbat dintr-un taxi implicați în altercația violentă - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Clujenii își exprimă tot mai des pe rețelele de socializare îngrijorarea cu privire la siguranța pe străzile orașului și cer autorităților să ia măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor. 

Ce spun polițiștii clujeni despre acest caz


„La data de 29 iulie, în jurul orei 20.35, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 4 Poliție au fost sesizați prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe strada Ion Meșter, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efecutate, starea conflictuală s-ar fi înregistrat ca urmare a unei altercații în trafic între doi bărbați, respectiv un conducător auto de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca și un bărbat de 47 de ani, din același municipiu, care se deplasa cu o bicicletă.

În timpul stării conflictuale, cei doi și-ar fi adresat injurii reciproc, iar ulterior conducătorul auto l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de  47 de ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale față de persoanele implicate, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe”, transmite IPJ Cluj, pentru Știri de Cluj.

Comentarii Facebook